Zonnig ondernemen.

 Zonnig Ondernemen in de 's Gravelandse Polder

De gemeente Schiedam heeft een duurzaamheid programma  en een klimaatbeleidsplan opgesteld, waarbij de prioriteit hiervoor komt te liggen bij ZONNE-ENERGIE op BEDRIJFSDAKEN.

Voor de stimulering van deze duurzame energieproductie is er een subsidieregeling van de rijksoverheid beschikbaar van     €12 miljard.

Het energie adviesbureau ECONNETIC is een expert in de ontwikkeling en financiering van zonne-energie en geeft aan dat er veel dakoppervlak beschikbaar is dat zeer geschikt is voor zonne-energie.

De geschatte potentie op ons bedrijventerrein is: * 280.000 m2 dak oppervlak * 90.000 zonnepanelen * 25 MWp geinstalleerd vermogen * 22 miljoen kWh groene stroom per jaar * dit is 60% van het totale verbruik van de bedrijven.

Om hieraan deel te nemen is GEEN investering vereisd en kunt u wel profiteren van zonne-energie. Groene stroom van uw eigen dak is aantrekkelijk geprijsd en u betaald geen energie belasting.

Alles wordt voor u geregeld!  Hoe?

U kunt wel mee investeren en dan ontvangt u een rendement van 8-10% op geinvesteerd vermogen.

ECONNETIC is al bezig met een inventarisatie en op dit moment (6-3-2017) zijn er al 15 ondernemers die JA hebben gezegd tegen dit project.

Heeft U interesse, geeft U zich dan op bij het secretariaat waarna er z.s.m. een afpraak met u wordt gemaakt.

Terug naar het overzicht