(Namiddag/Avond) BBQ op de polder! 19 juni van 17:00 – 20:00

Schiedistrict organiseert een BBQ voor de ondernemers op bedrijventerreinen ‘s-Gravelandsepolder, Spaanse Polder en Noordwest.

Op woensdag 19 juni vindt deze plaats op het terrein achter de Van Heekstraat 15 in Schiedam. Tussen 17 en 20 uur is er gelegenheid voor een hapje en drankje en om te netwerken! Noteer 19 juni alvast in de agenda.

Een uitnodiging met een link om aan te melden, volgt binnenkort.

” Op woensdag 19 juni a.s. is het weer tijd voor de jaarlijkse bijeenkomst voor ondernemers uit de Spaanse Polder, ’s-Gravelandsepolder en Noord-West. Hierbij nodigen wij u uit voor een barbecue in de tuin achter het ONS-gebouw aan de Van Heekstraat 15, 3125 BN Schiedam. Tussen 17.00 en 20.00 uur bent u van harte welkom!

De barbecue is een gezamenlijke activiteit van de teams van de gemeente Rotterdam en Schiedam die samen met u aan de toekomst van de bedrijventerreinen werken. Wij bespreken met u graag de voortgang van de multidisciplinaire aanpak in dit gebied en brengen u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard is er ook veel gelegenheid om elkaar te spreken!

Programma

17.00 uur            Inloop

17.30 uur            Opening burgemeester Harald Bergmann van gemeente Schiedam

18.30 uur            De kracht van inspiratie, lezing

19.30 uur            Afsluiting door wethouder Robert Simons van de gemeente Rotterdam

Aanmelden

Deze uitnodiging is op persoonlijke titel; aanmelden is verplicht. Dat kan tot 5 juni a.s. via onderstaande link. Ook als u verhinderd bent, verzoeken wij u vriendelijk zich af te melden via dezelfde link: https://forms.office.com/e/464ivA1QS1