Boers & Co Precision Solutions Group

Contact Informatie
Boers & Co Precision Solutions Group
495 Fokkerstraat, Schiedam, Zuid-Holland 3125 BD, Netherlands
Ronald Koot
Bedrijf
Boers & Co Precision Solutions Group

Boers & Co Precision Solutions Group is een groep bedrijven in de hightech industrie die samenwerken in de engineering en productie van precisie mechanica, precisie plaatwerk en precisie mechatronica. Verbonden door onze kennis en passie voor precisie streven wij samen met onze relaties naar de hoogst gewenste kwaliteit en continuïteit.

BETROUWBAARHEID BOVEN ALLES

Bij Boers & Co staat betrouwbaarheid bovenaan de lijst. Met meer dan 125 jaar aan ervaring en kennis zijn wij in staat om de beste kwaliteit te leveren. Dat betekent dat Boers & Co uitsluitend gebruik maakt van de best passende materialen en processen, en dat de geleverde producten voldoen aan jouw wensen. In één keer goed, noemen we dat.

Om een betrouwbare partner te kunnen zijn, bouwt Boers & Co uitsluitend langdurige relaties op met klanten en leveranciers. De relaties die samen met ons mee willen groeien, zijn degenen die wij aan ons binden. Hierdoor kunnen we zo efficiënt mogelijk werken en zijn we in staat producten seriematig te fabriceren. Het gezamenlijk nastreven van continuïteit is op de lange termijn gunstig voor alle partijen.

ONTZORGEN IS ONS DOEL

Boers & Co vervaardigt kwalitatief hoogstaande producten in kleine of grote series. Desgewenst hebben wij jouw producten op voorraad liggen, zodat wij ze zeer snel kunnen leveren. Om de supply chain compleet te maken biedt Boers & Co logistieke oplossingen aan, zoals raamcontracten, Vendor Managed Inventory (VMI) en Kanban-systemen. Het gezamenlijk nastreven van continuïteit is op de lange termijn gunstig voor alle partijen.

Door producten van hoge kwaliteit te leveren, samen te werken met betrouwbare partners en het aanbieden van logistieke oplossingen, neemt Boers & Co jou alle zorg uit handen.

CLEAN & LEAN PRODUCEREN

Boers & Co heeft controle over de gehele productieketen. Voor het nabewerken van producten, zoals anodiseren en lakken, werkt Boers & Co samen met meerdere, op kwaliteit geselecteerde leveranciers. Ook beschikken wij over een volautomatische reinigingsinstallatie met aansluitend een Cleanroom verpakkingsruimte en een eigen transportservice.

Onze productieketen is Lean ingesteld, waardoor wij de producten met zo min mogelijk handelingen fabriceren en leveren. Speciaal hiervoor heeft Boers & Co zogenaamde TechRacks ontwikkeld, waarin de producten worden opgeborgen. Deze TechRacks zijn bestand tegen de condities in de reinigingsinstallatie en worden meegeleverd aan onze relaties. Hierdoor kunnen wij de logistieke processen zo efficiënt mogelijk continueren.

 

Meer weten, kijk dan op onze website www.boers.nl bij contact voor jouw contactpersoon!

Logo Boers & Co