ALV Ondernemersvereniging ‘s-Gravelandse Polder donderdag 4 februari

Beste ondernemers uit de ’s-Gravelandse Polder,

 

We hebben het afgelopen jaar allemaal veel meegemaakt en hopen dat jullie je in deze bijzondere tijden goed staande weten te houden. In “onze polder” is er ook veel gebeurd de afgelopen tijd en staat er nog veel meer te gebeuren. Vandaar dat we jullie willen uitnodigen voor een digitale ALV op 4 februari om 16h00.

Tijdens de ALV willen we graag met jullie terugkijken naar afgelopen jaar maar belangrijker nog vooruitkijken naar het komende jaar. Op de ALV zijn sprekers uitgenodigd van de gemeente en SDK die de toekomstplannen voor de ’s-Gravelandse Polder zullen uitleggen. Uiteraard zal er tijdens de ALV meer dan voldoende tijd zijn om vragen te stellen.

Wij vinden het heel belangrijk dat het een vergadering wordt door en voor de leden vandaar dat wij jullie willen uitnodigen om onderwerpen door te geven die jullie op de ALV willen aankaarten of waarvan jullie vinden dat wij ons daar als bestuur van de OV sterk voor zouden moeten gaan maken komend jaar.

Door de Corona problemen zijn we genoodzaakt om er een virtuele ALV van te maken. Wij willen jullie vragen als jullie willen deelnemen om jullie per e-mail in te schrijven voor de ALV en zullen jullie daarna een link sturen om via “TEAMS” deel te kunnen nemen aan de ALV.

 

Tot 4 februari.

Het bestuur van de OV ’s-Gravelandse Polder

bestuur@sgravelandsepolder.nl