Buiten Beter App helpt om het bedrijventerrein schoon te houden

Erger jij je ook aan zwerfvuil, losliggende stoeptegels, onkruid of andere zaken in de polder? Dan kun je nu gebruik maken van de Buiten Beter app! Met deze app kun je deze zaken heel makkelijk melden aan de gemeente Schiedam, de gemeente gaat hier dan mee aan de slag en lost dit op.

Hoe werkt het? Je download de app op je telefoon en vult je gegevens in. Als je een probleem signaleert; neem een foto, voegt de locatie toe en mailt dit via de app door naar de gemeente. De verantwoordelijken bij de gemeente pakken dit op en zorgen dat het opgelost wordt. Vervolgens krijg je een bericht dat het is of wordt opgelost.

Wij hebben de app uitgetest en er 7 problemen mee gesignaleerd en doorgestuurd naar de gemeente. De berichten zijn inderdaad ook aangekomen bij de gemeente en daadwerkelijk opgelost. Het enige wat nog niet werkte was de terugkoppeling via de app. Wij hebben hier vragen over gesteld aan de gemeente. Volgens de gemeente zijn er problemen in de software die nog moeten worden opgelost. Hier wordt aan gewerkt.

Wij willen iedereen vragen om de app te gaan gebruiken en daarmee te helpen om de polder schoner en beter te maken. Mocht je nog geen terugkoppeling krijgen dan wordt daar aan gewerkt. Wij horen graag de ervaringen met de app, deze kun je sturen naar info@sgravenlandsepolder.nl

Meer informatie over de app is te vinden op: www.buitenbeter.nl

Of direct de app downloaden voor Android of voor IOS