We hebben een nieuw bestuurslid! Tjappie!

Yes! Tjappie hier, dé recruiter van Schiedam. Met mijn bedrijf ‘Vraag het aan Tjappie’ help ik Schiedamse bedrijven met hun recruitmentvraagstukken.

Van het schrijven van vacatures tot het geheel uitbesteden ervan. Mijn streven is om het Schiedamse bedrijfsleven beter te leren kennen en om die reden heb ik me als bestuurslid aangemeld bij de ondernemersvereniging. Het leven gaat natuurlijk over meer dan alleen het werven van nieuwe collega’s.

Als ik niet met werk bezig ben, dan ben ik of te vinden op het rugbyveld in Rotterdam of bij de ijswinkel in de stad (praktisch elke vrijdag met de kleine).

Voor de vereniging zal ik de communicatiepet dragen. Het kan dus zomaar zijn dat ik binnenkort bij je binnen sta voor een bakkie en een goed gesprek.

 

Met Tjapse groet,

Tjappie