We hebben een nieuw lid! Rosana Cleaning Services

We zijn blij om Rosana, van Rosana Cleaning Services, te verwelkomen als nieuw lid van de Vereniging.

Rosana is op 12 april 2019 begonnen met haar onderneming met Boers & Co als haar eerste klant. Inmiddels verzorgt ze de kantoren voor 10 bedrijven, veel daarvan zijn te vinden op ons bedrijventerrein. Ze doet dit nu met 3 mensen die bij haar in loondienst zijn.

Ze komt uit een ondernemersgezin en dat ze zelf zou gaan ondernemen zat er zeker in. In 2008 is ze naar Nederland verhuisd en kwam toen in een wispelturige situatie terecht, de befaamde bankingcrisis. Ze kon aan het werk in de Schoonmaak, bij CSU. Na bijna 10 jaar voor CSU gewerkt te hebben, zag ze allerlei punten waarbij ze dacht, maar dat zou veel beter moeten kunnen. Het vonkje om haar eigen bedrijf in de schoonmaak gestarten, was aangezet.

Wat Rosana het meest wilt, is anderen helpen. En dat kan met een eigen onderneming erg goed. In de toekomst ziet ze een organisatie voor zich met 50 mensen in dienst en diverse klanten verspreid in Schiedam als Rotterdam.

Wees een goede buur en doe haar de groetjes!

Rosana van Rosana Cleaning Services

Rosana Sodirio (Linkedin) | Rosanacleaningservices.nl | 06 – 48449743 (Whatsapp Rosana) | ONS Gebouw | https://www.rosanacleaningservice.nl/