Webinar “De praktijk verduurzaming bedrijfsgebouwen”  26 oktober 2021 

De officiële kick-off van de Green Deal Waterweg “verduurzamen bedrijventerreinen” van 5 oktober jl. was een groot succes! Meer dan 70 enthousiaste bedrijven, organisaties en instellingen hebben kunnen kennismaken met de ambities, de projecten en de activiteiten die we samen met de participanten en betrokken partijen gaan realiseren. Eén daarvan is de aanpak in de praktijk bij het verduurzamen van uw bedrijfsgebouw.

 

Als gebouweigenaar én huurder moet u tegenwoordig aan allerlei verplichtingen voldoen op het gebied van duurzaamheid. Maar wat is nu écht van toepassing op uw specifieke situatie? En hoe kunt u de verduurzaming van uw gebouwen het beste aanpakken, als integraal onderdeel van uw meerjaren onderhoudsplan?

 

Dinsdag 26 oktober van 16.30 uur tot 18.00 uur organiseren wij samen met de participanten van de GBC Waterweg voor alle ondernemers in Waterweg een kort en informatief webinar over het verduurzamen van uw bedrijfsgebouw. Het zullen vooral praktische voorbeelden zijn die door onze participanten Technische Unie, Facilicom en DCMR worden uitgelicht.

Zij geven een beknopt overzicht van alle zaken die relevant zijn voor het verduurzamen van uw bedrijfsgebouw.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a.:

  • Informatieplicht energiebesparing
  • EED-auditplicht
  • Energieprestatie-eisen
  • BENG
  • verplicht C-label

Ter inspiratie kunt u via de link meer lezen over de energietransitie en de maatregelen die u als ondernemer nu al zou kunnen uitvoeren >> https://www.change.inc/energie/energietransitie-we-laten-een-heel-groot-potentieel-liggen-33559

 

Aanmelden voor dit webinar kan eenvoudig d.m.v. een e-mail te sturen aan de programma manager Carola Kalishoek  carola@greenbusinessclub.nl en na inschrijving ontvangt u een MS Teams link.