Wijkagent Mitchel

Op dinsdag 7 mei hebben wij een constructieve meeting gehad met onze wijkagent Mitchel. Naast een fijne eerste kennismaking hebben we ook diverse situaties kunnen aankaarten en kunnen bespreken hoe wij als ondernemersgroep de politie kunnen ondersteunen. Met als doel de Polder een fijne en veilige werklocatie te kunnen maken voor onszelf en onze medewerkers.

Melden, melden, melden.

Een onderwerp in onze meeting waarmee wij een daadwerkelijk verschil kunnen maken is het melden van situaties. Onze wijkagent gaf aan dat het aantal meldingen uit de polder vrij gering is en zonder meldingen is het voor de politie erg lastig om actie te ondernemen.

14010

Het algemene nummer voor het maken van meldingen over afval en de buitenruimte. Dagelijks van 08:00 – 20:00, op zaterdag van 09:00 – 17:00.

Buiten beter app*

Een eenvoudige app waarmee je de nodige acties kunt maken voor je melding. Voor een schonere en veiligere buitenruimte. Download het hier

Meld Misdaad Anoniem

In het geval je vormen van criminaliteit vermoedt. Kan telefonisch (0800-7000) of online

*Monitoren

Wij hebben wisselende geluiden ontvangen over de BuitenBeter app en meldingen in het algemeen. Voornamelijk dat de terugkoppeling gering is. Wij willen dit goed gaan monitoren. Niets zo frustrerend als het maken van een melding en dan niet weten of er iets mee gedaan wordt. Om deze reden ontvangen wij graag een bericht wanneer je een melding hebt gedaan. Dit kan naar bestuur@sgravelandsepolder.nl met: datum & onderwerp melding